2/27/2014

Osnovna škola skratila časove da deca imaju više vremena za domaći o Dačiću

   Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ danas je skratila časove kako bi svojim đacima obezbedila dovoljno slobodnog vremena da kod kuće urade domaći zadatak o Ivici Dačiću. Premijer je danas u Apatinu pa su iz ove škole želeli da istaknu značaj ove posete. Iz škole naglašavaju da nije u pitanju nikakva politička poruka:
- Dačić vrši zvaničnu funkciju premijera jedne države i to treba poštovati. Drago nam je da je neka važna ličnost posetila naš grad. On nikako u Apatin ne dolazi kao stranački lider. Kao da je sad neka izborna kampanja?! Ne znam zašto uopšte svi to tumače kao neku političku poruku  – rekla nam je Nada Zdravković, direktorica škole.
   Od učenika škole saznali smo i neke od tema koje su im nastavnici zadali za domaći zadatak. „Na obali reke Miljacke...“, „Sve se crveni u mom kraju“, „Crvenkapa je dobra, vučić je zao“, „Slušaj Ivicu ili ćeš u maricu“, „U mom srcu kuca  tik,  u Dačićevom - tak“  samo su neke od njih, a autore najboljih radova očekuje nagrada u vidu monografije o Slobodanu Miloševiću.

Нема коментара:

Постави коментар