12/19/2013

Dačić dolazi u Apatin jer je čuo da se otvara Idea

Nadam se da imaju brade za Deda Mraza na popustu.
    Događaj godine za Apatince svakako je otvaranje Idee. Grad je prosto vapio za još jednim hipermarketom s obzirom na to da je kupovna moć građana sve veća i veća i da uskoro neće imati gde da kupe sve što im je potrebno.
- Nije nam teško da odemo do Sombora, benzin je ionako jeftin, ali ipak bismo voleli da imamo Ideu i u svom gradu. Dosadilo nam je da idemo samo u Maxi, Lurdy, Gomex, a i KTC se zatvorio - izjavila je jedna naša meštanka. Za vikend je najavljena i poseta premijera Srbije Ivice Dačića Apatinu.
    - Kada sam čuo da se otvara Idea, odlučio sam da dođem. Na otvaranju su uvek najbolje akcije i ponude, a plate premijera nisu više ko nekad, tako da mi neće biti teško da dođem iz Beograda zbog toga. Tamo sad ionako ništa ne radimo a i Vučić ne da da pazarimo u Deltinim prodavnicama - našalio se u svom maniru predsednik vlade.
       Na naše pitanje da li možda dolazi u Apatin zbog otvaranja fabrike tekstila u RTC-u, Dačić je izjavio da Apatin ne koristi dovoljno prednost što je na dve reke i ovaj ovde spomenik tu su Turci bili ustvari.
 

 

Нема коментара:

Постави коментар