1/22/2014

Apatinska policija najavila da ako i treći put neko provali u Gimnaziju da će pokušati da možda reše problem

   Pre početka drugog polugodišta, kao šta vam je možda poznato, neko je provalio u prostorije Gimnazije i Građevinske škole i odneo kompjutersku opremu i dnevnike. Apatinska satira je o tome već pisala (link na kraju vesti). Dok je policija istraživala, juče se ovaj slučaj, na iznenađenje svih, ponovio. Iz apatinske policije najavljuje oštrije mere: 
- Ukoliko se ovakav slučaj ponovi, i neko još jedanput, ili, eventualno, dva-tri puta provali u školu mi ćemo možda morati da preduzmemo neke ozbiljnije mere. Poznato je kako mi dobro rešavamo probleme sa huliganima i sad je samo sreća što nisu bog zna šta još puno uzeli, ali ako se desi da upadnu još koji put i naprave ozbiljniju štetu, mi ćemo sigruno još više misliti kako da rešimo problem i još glasnije upozoravati kako ćemo ovakve stvari kao rešiti - kaže se u saopštenju iz SUP-a. 
   Apatinska satira se zahvaljuje što nas obaveštavate pa tako imamo satirične vesti o onome što drugi još nisu ni saznali i objavili i takođe upozoravamo da ako se ova obijanja nastave, nećemo više imati iz kog ugla da uslikamo školu za vesti (uporediti - http://apatinskasatira.blogspot.com/2014/01/gimnazijalci-se-uzeleli-skole-pa-odneli.html ).

Нема коментара:

Постави коментар